29 Nisan 2013 Pazartesi

Dead Island Riptide Tek Link İndir (Full Zombi Oyunu) Gezginler

Dead Island Riptide

Aslında temasıyla da, oynanış dinamikleriyle de gerçekten güzel bir etki yapsa da, çıkışındaki sorunlarından dolayı büyük ölçüde eleştirilen Dead Island’a yeni bir oyun geliyor. Dead Island: Riptide ismiyle birlikte TechLand, ara oyuna yakışacak kaliteyi hedefliyor.Dead Island Riptide sizi Banoi adalarından Palanai adasına götürüyor. Bu ada kana susamış zombiler tarafından tamamen kuşatılmış durumda sadece birkaç hayatta kalmayı başarabilmiş yaşayan var, onlar da hayatlaır için savaş veriyor.Yeni düşmanlar, yeni ölümcül silahlar, yeni oynanabilir karakter ve daha fazlasıyla birlikte Dead Island Riptide umudun çok az kaldığı bir atmosfere taşıyor ve ortasında bırakıp eşsiz bir tecrübe sunmayı vaat ediyor.

Adada kabus geri döndü!Dead Island “Riptide” oyunuyla tekrar karşımıza çıkıyor.Salgın ortasında hayatta kalmak için yine mücadele edeceğiz.Dead Island Riptide kana susamış zombiler ve hala mücadele eden bir kaç bekar hayatlarına devam etmek için savaşıyor.”Dead Island Riptide” Dead Island oyunun ek paketi gibi görünsede ek paket değil ayrı bir oyun ama bazı oyunu incleyen siteler oyunu ek paket gibi görmesine rağmen ilk oyunu severek oynayanların yine eğlenerek oynayacağını düşünüyoruz.

indir

Dead Island Riptide Full İndir


Dead Island Riptide GameplayDead Island Riptide Tek LinkDead Island Riptide GameDead Island Riptide PcDead Island Riptide Full

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder